Kontaktinformasjon

Gården ligger midt i Eksingedalen, 2 km fra riksveien.

Det er fin utsikt utover dalen og det er gode muligheter for fjell og fisketurer. Vertskapet driver med melkeproduksjon. Her kan du hilse på kyr, hund og katt. Vi har også en støl til utleie som ligger 4 km fra gården, med bilvei helt fram. Det er fine skimuligheter om vinteren.

Samarbeidere

Du kan også kontakte oss ved å benytte kontaktskjemaet på denne siden.

Tilbakemelding
Name:
E-Mail:
*
Phone:
Comment:
Please repeat code from the image
Her besøker du oss

Veibeskrivelser

Voss - Haugen Fjellgard

Voss - Haugen Fjellgard

Følg E-16 mot Bergen og ta av ved Evanger. Skilt til Eksingedalen, FV 313. I krysset ved Nesheim tar du til venstre, inn FV 344 og nedover dalen til skiltet Fjellanger. Ta til høyre og ta til venstre i første veikryss. Du kommer opp på en flate. Ta til høyre. Rom står skrevet på huset og du er framme.


Haugen Fjellgard ligger 40 minuttar fra E-16 ved Evanger.


GOOGLE MAP : Voss - Haugen Fjellgard

Bergen - Haugen Fjellgard

Bergen - Haugen Fjellgard

Alt 1: En kan ta E-39 til Romarheim, fortsette på RV 569 til Modalen, gjennom tunnelen til Eksingedalen, ta til venstre, FV 344 kjøre til Lavik og fortsette ca 1km. Ta til venstre mot Fjellanger. Hold til venstre i første veikryss. Du kommer opp på en flate. Ta til høyre. Rom står skrevet på huset og du er framme.
Alt 2: Følg E-16 mot Voss og ta av ved Evanger. Skilt til Eksingedalen, FV 313. I krysset ved Nesheim tar du til venstre, inn FV 344 og nedover dalen til skiltet Fjellanger. Ta til høyre og ta til venstre i første veikryss. Du kommer opp på en flate. Ta til høyre. Hyttesymbol står på huset og du er framme.

GOOGLE MAP : Bergen - Haugen Fjellgard